Onze Speciale Bollen
OverzichtDe Speciale Bollen van Tante Annie.
Tante Annie vindt dat iedereen gelijke kansen mag hebben om die ó zo lekkere Bossche Bollen te kunnen eten, daarom heeft ze iets verzonnen zodat iedere gast blij is!
Tante Annie zegt: Zoveel verschillende mensen ook heel veel verschillende Bollen Dit zorgt dat er voor iedereen wat wil iets is, hier de Speciale Bollen op een rijtje.
De Gezonde Bossche Bol: Onze gezonde bol is voor degene die geen slagroom lusten, mogen of voor degene die lekker gezond willen doen! De buitenkant is hetzelfde, maar de binnenkant vullen we met soyakwark en fruit in plaats van de slagroom. Hierdoor krijg je een hele andere smaak en voel je je daarna niet bezwaard.!
De Suikervrije Bossche Bol: Ja, deze bol is echt zonder suiker! Wij halen voor deze Speciale bollekes suikervrije chocolade en dat is de topping. In de Bol zelf zit geen suiker en de slagroom word zonder suiker geklopt!! Je zal bijna zeggen dat die bol al suikervrij genoeg is ;)
De Lactosevrije Bossche Bol: De Bol wordt met margarine gemaakt, er wordt pure chocolade gebruikt (daar hoef je al geen zorgen om te maken) en er wordt Lactosevrije slagroom geklopt. Als de slagroom niet okay is, kan er ook met soyakwark gevuld worden
De Glutenvrije Bossche Bol: Onze cursisten die geen gluten mogen/ willen hoeven niks anders te veranderen tijdens het maken van de Bossche Bol. Je doet wel alles mee , alleen versier je een glutenvrij cakeje ipv de bol.
- Vegan bol: is ons nog niet gelukt helaas. Je doet alles mee met soyakwark of lactosevrije slagroom en krijgt een vegan gebakje om te versieren
Verschillende flavours in de chocolalala:
Nu hebben we nog een leuk dingetje, voor meer inspiratie!! In onze al overheerlijke Chocolade kun je natuurlijk allerlei creaties maken:
- De populaire karamel zeezout combinatie.
- Stuk sap van fruit, bij. limoen of citroen uitknijpen boven de pan.
- Voor de likeur liefhebbers un drupske, slukske of un scheut in de chocolade.
Dit kan je van te voren afspreken met elkaar, je kan ook een pan met de normale chocolalala en de andere bewerken met allerlei soorten dingen/smaken. Dat extra smaakje kan wel zorgen voor de extra touch! Hierdoor is het steeds meer je eigen bolleke!!