High Chocolate Workshop

Uitje 10 van 15
Overzicht

Wat is er leuker dan samen je eigen High Chocolate feestje maken...? Dit uitje bestaat uit drie onderdelen. Je begint met een chocoladefondue met stukjes fruit, daarna ga je een Rocky Road maken (een stuk Chocolade met mooie versierselen) en tenslotte een Bossche Bol versieren. Het is gezellig, leerzaam en vooral heel erg lekkerrrr… Misschien wel het perfecte team-uitje! 

Dit hele uitje is onder leiding van een van onze Loca Entertainers,

Daarna ga je naar Choco Loca voor een liefdesthee uit eigen theetuin, maar het mag ook iets anders zijn voor de niet-liefdestheeleuters.

Om de eerste honger te stillen begin je met een chocoladefonduetje. Hierbij snij je zelf je stukjes fruit! Hierna ga je Bossche Bollen versieren en volspuiten! Dit is een hele belevenis!

Om nog meer High te worden van deze Tea gaan we samen een Rocky Road maken en opbreken, zodat ieder een stuk mee naar huis kan nemen.... als deze het haalt!

 


   Uitje Den Bosch   

Tijdsduur:  2,5  uur     

€ 57,- p.p 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop.            

Bedrijfsuitje

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wil. De maximale groepsgrootte is 25 personen. Ben je met minder? kijk dan even bij uitjes vanaf 2 personen

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%.

Ook bieden wij op vertoning van een schoolpas een studenkorting aan van 10% stuur ons wanneer je student bent dus ook altijd even een mail, dan zetten wij deze in het systeem! 

Boeken kan via onderstaande kalender, vergeet hierbij niet de categorie aanpassen. 

[afspraken-online]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel